Cinetoko

Cinetoko Tom Geraedts Cinetoko Korzo Audience

 

Naast onze dagelijkse werkzaamheden bij Motoko organiseren we filmavonden in het centrum van Den Haag: cinetoko.com. Sinds 2008 organiseert Cinetoko filmavonden voor mensen die houden van bewegend beeld en film. Het gaat over het creatieve proces achter de schermen van de mensen die het te laten gebeuren.
 
Wij streven ernaar om de ervaring van het maken van films te delen en inspireren creatieve geesten, door het uitnodigen van speciale gasten om te praten over hun werk in het comfort van het Korzo theater in Den Haag. Meest recent Cinetoko gehost makers als Lernert & Sander, Sander van de Pavert (Lucky TV), Roel Wouters (Xelor), Martijn Maria Smits en Floris Kaayk. We hebben ook geprogrammeerd speciale vertoningen met Shoot Me en Crossing Border festival en samen met Upload Cinema.
 
Oorspronkelijk opgericht door TAG en Motoko, werd Cinetoko geboren uit de wens om de film te vertegenwoordigen in het Haagse circuit van makers van film, animatie en bewegend beeld. Cinetoko wordt ondersteund door Stroom, Korzo Theater, Cineville en Motoko.
 
U bent welkom om ons te bezoeken op Motoko of op een van onze Cinetoko evenementen.

 

Cinetoko Collage Speakers

Jeroen Schellekens