Filmavond: Cinetoko #37

Jeroen Schellekens, Creative director at Motoko
Door Jeroen Schellekens
op 9 Mei 2017 in Cinetoko

Munya Mascha Halberstad

Motoko organiseert op 2 juni 2017 een heerlijke onconventionele Cinetoko filmavond met lezingen over film, animatie en motion design. In deze Cinetoko editie staat het werk centraal van INE & SANNE, TeYosh en Mascha Halberstad.

Cinetoko 37 Teyosh

Teyosh, Amsterdam
Teyosh bestaat uit de Servische dames Sofija Stankovic en Teodora Stojkovic. Samen maken ze multidisciplinair werk waarin ze design verbinden met maatschappijkritische onderwerpen. Ze zijn specifiek geïnteresseerd in het definiëren en analyseren van sociale aspecten in de moderne wereld. Bekeken vanuit hun perspectief met als doel… om te provoceren.

Cinetoko 37 Ine Sanne

Ine & Sanne, Amsterdam
De video’s van Ine van den Elsen & Sanne Van Wersch zijn zeer mode gerelateerd en vernieuwend op het gebied van fashion & design. INE & SANNE verbinden alle facetten van film, mode en design, om zodoende met esthetische en krachtige video’s te inspireren. Het werk van INE & SANNE is zeer gestileerd en tevens vervreemdend.

Cinetoko 37 Mascha Halberstad

Mascha Halberstad, Arnhem
Mascha levert al meer dan 20 jaar vakmanschap vanuit haar studio Superfelix in Arnhem. Ze streeft ernaar om zo analoog en old school mogelijk te animeren, wat resulteert in rauwe en levendige animaties. In 2015 werd Mascha spontaan benaderd door producer Liam Howlett van de legendarische band The Prodigy om een videoclip voor Wild Frontier te regisseren. Daar twijfelde ze geen moment over.

Programma
20:00 – 20:30 Open
20:30 – 21:10 Lezing: Teyosh
21:10 – 21:20 Korte break
21:20 – 22:00 Lezing: Ine & Sanne
22:00 – 22:10 Korte break
22:10 – 22:50 Lezing: Mascha Halberstad
22:50 – 00:00 Drankje en de mogelijkheid om de sprekers te ontmoeten

De avond wordt gehost door illustrator-animator Danièle Knirim (Hiervandaan & Rogier Wieland).

Meer info: www.cinetoko.com/event/cinetoko-37

Cinetoko wordt ondersteund door de Gemeente Den Haag, Korzo en Motoko.

We Are Public leden krijgen gratis toegang. Reserveren via info@korzo.nl.

Jeroen Schellekens