Studio

About Motoko

 

over motoko

Motoko is gespecialiseerd in motion design variërend van 2D-, 3D animatie en film.
Ons werk is origineel en op maat gemaakt, van concept tot eindproduct.

 

Vanuit onze animatiestudio in Den Haag werken we aan projecten die ons fascineren en ons hart harder doen kloppen. Met een team van specialisten en een uitgebreid netwerk bedienen we reclamebureau’s, omroepen, filmproductie-bedrijven en corporate klanten.

 

hoe wij werken

Elke productie ontrafelen we tot in de DNA van het project om de achterliggende motivatie van de klant te doorgronden en een passende, esthetische vertaling te vinden naar script, stijl en bewegend beeld. Op deze manier voorzien we elke klant van een uniek eindproduct, want geen enkel project is hetzelfde.

 

pre-productie

Een transparant budget en een haalbare planning zijn de essentie van het starten van een productie. Op basis van de wensen van de klant maken we een planning en een kostenraming. Na deze eerste ontmoeting met de klant monitoren we het doel en stemmen we de benadering op het budget af.

 

 

Motoko How We Work Process 1

 

concept

Stap voor stap doorlopen we alle benodigde fases, zoals het script, visuele stijlontwikkeling, storyboarding en animatic. Dit is een belangrijke fase in het productieproces, dus we proberen de klant zo dicht mogelijk hierbij te betrekken.

 

 

Motoko How We Work Process 2

 

productie

Wanneer de voorbereiding en het plan klaar zijn, beginnen we met de daadwerkelijke productie van de animatie. Dit omvat het maken van illustraties, 3D modellering, 2D- of 3D-animatie. Sommige projecten worden ook behandeld in postproductie en we zijn altijd zeer precies op het gebied van muziek en geluidsontwerp.

 

 

Motoko How We Work Process 3

onze klanten
Jeroen Schellekens