Studio

Motion In Action

 

over motoko

 

Motoko is gespecialiseerd in motion design variërend van 2D-, 3D animatie en film. Ons werk is origineel en op maat gemaakt, van concept tot eindproduct.

 

Vanuit onze animatiestudio in Den Haag werken we aan projecten die ons fascineren en ons hart harder doen kloppen. Met een team van specialisten en een uitgebreid netwerk bedienen we reclamebureau’s, omroepen, filmproductie-bedrijven en corporate klanten.

onze klanten
benadering

Elke productie ontrafelen we tot in de DNA van het project om de achterliggende motivatie van de klant te doorgronden en een passende, esthetische vertaling te vinden naar script, stijl en bewegend beeld. Op deze manier voorzien we elke klant van een uniek eindproduct, want geen enkel project is hetzelfde.

 

proces

Bij voorkeur worden we zo vroeg mogelijk betrokken bij het project, zodat we het proces van begin tot eind meemaken. Een transparante begroting en haalbare planning zijn essentieel bij de start van een productie. Stapsgewijs doorlopen we alle noodzakelijke fases en betrekken we de klant bij het maakproces.

 

Pre-productie fase

Research

Inkoop

Planning

Begroting

 

Concept fase

Script

Treatment

Storyboard

Animatic

 

Productie fase

Illustratie

Animatie

3d Modelling

Muziek & sound design

 

Final product

Montage

Post productie

Audio mastering

Aanleveren

Jeroen Schellekens